2114195039 6931108926 Κηφισιά, Αττική valeriamema2@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
IDEAL GARDEN | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Νέα Κηφισιά Αθήνα


Η επιχείρησή μας “IDEAL GARDEN” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Κηφισιά, ειδικεύεται στην τοποθέτηση χλοοτάπητα, προσφέροντας σας μια γρήγορη και εύκολη λύση για τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Αθήνα, σε όλη την Αττική και στις Κυκλάδες. 

Με την εμπειρία μας στην επιλογή και την εγκατάσταση του κατάλληλου χλοοτάπητα, θα σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και εμφάνιση για τον κήπο σας. Ο χλοοτάπητας που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικός, φυτεμένος σε θρεπτικά υποστρώματα και έχει εξαιρετική αποστράγγιση, εξασφαλίζοντας ένα υγιές και πυκνό γρασίδι.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ
είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν
καταπράσινο & όμορφο χώρο πρασίνου!
 
 
 
 
 
 
 
 
  Οι οφέλη της τοποθέτησης χλοοτάπητα περιλαμβάνουν την άμεση χρήση του γρασιδιού, την αποφυγή της καλλιέργειας από σπόρους, την προστασία από ζιζάνια και τη διατήρηση του ομοιόμορφου πράσινου χρώματος καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.  
  Ανεξαρτήτως του μεγέθους του κήπου σας, η ομάδα μας θα φροντίσει για την ομαλή και επαγγελματική εγκατάσταση του χλοοτάπητα, παρέχοντας σας έναν όμορφο και πρακτικό χώρο για απόλαυση και χαλάρωση.  
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε εργασία αφορά τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική καθώς και τις Κυκλάδες. 
 
     
     6931108926 / 2114195039