2114195039 6931108926 Κηφισιά, Αττική valeriamema2@gmail.com
hero image
 
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
IDEAL GARDEN | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Νέα Κηφισιά Αθήνα


Η επιχείρησή μας “IDEAL GARDEN” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Κηφισιά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούν να αναλάβουν την μελέτη και την κατασκευή κήπων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα, σε όλη την Αττική και στις Κυκλάδες.

Με μεράκι και δημιουργικότητα, κατασκευάζουμε πραγματικά εξαιρετικούς κήπους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη, είναι σύγχρονοι και αποτελούν αναμφισβήτητα χώροι που προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
   
 
  Μελέτη Κήπων
  Κατασκευή Κήπων
  Φυτευση Φυτών
  Φυτευση Δέντρων
  Αυτόματο πότισμα
  Τοποθέτηση Χλοοτάπητα
  Βραχόκηπους
  Συντριβάνια - Καταρράκτες 
  Πέργκολες
 
     
  και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε, προκειμένου ο κήπος η ο χώρος πρασίνου που διαθέτετε να γίνει όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σχεδιάζουμε μαζί τον κήπο των ονείρων σας!!!

Αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις για τη διαμόρφωση του χώρου σας, με τη χρήση ποιοτικών υλικών και φυτών που θα δημιουργήσουν έναν εντυπωσιακό και λειτουργικό κήπο.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε εργασία αφορά τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική καθώς και τις Κυκλάδες. 
 
     
     6931108926 / 2114195039  
     
     
 
Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος, ενώ δίνουμε πάντα έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
& ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣΣε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, ξεκινάμε με μια διεξοδική μελέτη, αναλύοντας τον χώρο, τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του. Σε συνεργασία μαζί σας, κατανοούμε τις προτιμήσεις σας, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τις λειτουργικές ανάγκες που επιθυμείτε να επιτύχουμε. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, σχεδιάζουμε ένα μοναδικό σχέδιο κήπου που αντανακλά την αισθητική, την προσωπικότητα και τις ανάγκες σας.

Κατά την κατασκευή του κήπου, χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τεχνικές για να δημιουργήσουμε ένα ανθεκτικό και λειτουργικό περιβάλλον.