2114195039 6931108926 Κηφισιά, Αττική valeriamema2@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
IDEAL GARDEN | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Νέα Κηφισιά Αθήνα


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “IDEAL GARDEN” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Κηφισιά, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας κήπου και χώρων πρασίνου για να διατηρούνται πάντα σε άριστη κατάσταση. 

Οι εξειδικευμένοι κηπουροί μας θα αναλάβουν την κοπή γκαζόν, τη φροντίδα των φυτών, την περιποίηση των λουλουδιών και την εποχιακή συντήρηση του κήπου σας, για να παραμείνει πάντα πανέμορφος και υγιής.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
   
 
  Κοπή Γκαζόν
  Κλάδεμα Δέντρων & Θάμνων
  Απομάκρυνση Ξερών Φύλλων & Κλαδιών
  Φροντίδα Φυτών
  Περιποίηση Λουλουδιών
  Συντήρηση Αυτόματου Ποτίσματος
  Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την μεμονωμένη αλλά και την τακτική συντήρηση του κήπου ή του χώρου πρασίνου που διαθέτετε.
 
     
  … και οποιοδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε!
Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επιλέγοντας την επιχείρησή μας 

για την συντήρηση του κήπου ή του χώρου πρασίνου σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο κήπος ή ο χώρος πρασίνου σας θα είναι πάντα σε άψογη κατάσταση.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε εργασία αφορά τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική καθώς και τις Κυκλάδες. 
 
     
     6931108926 / 2114195039  
     
     
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει την εμπειρία, τη γνώση και την αφοσίωση για να διατηρήσει τον κήπο σας όμορφο, υγιές και περιποιημένο κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΚΟΠΗ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική κοπή των ψηλών δέντρων, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνικές. Θα διασφαλίσουμε επίσης την ασφαλή και αποτελεσματική απομάκρυνση των κομμένων κλαδιών.
 
     
     
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, πραγματοποιούμε καθαρισμούς οικοπέδων στην Αθήνα, σε όλη την Αττική και τις Κυκλάδες. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την αποψίλωση χόρτων, την απομάκρυνση κλαδιών, ξερών χόρτων και απορριμμάτων.