2114195039 6931108926 Κηφισιά, Αττική valeriamema2@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
IDEAL GARDEN | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Νέα Κηφισιά Αθήνα


Σίγουρα το αυτόματο πότισμα είναι πολύ σημαντικό για κάθε κήπο και χώρου πρασίνου. Εκτός από το γεγονός ότι τα φυτά και το γκαζόν ποτίζονται σωστά και συστηματικά, με το αυτόματο πότισμα μπορούμε να εξοικονομήσουμε και χρήματα.

Με χρόνια πορείας στο χώρο, η επιχείρησή μας “IDEAL GARDEN” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Κηφισιά, μπορεί να αναλάβει την μελέτη, την τοποθέτηση, την συντήρηση αλλά και την επισκευή του αυτόματου ποτίσματος του κήπου σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ποτίσματος που εγκαθιστούμε είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν
ακριβή και εξατομικευμένο πότισμα στον κάθε κήπο.
 
 
 
 
 
 
 
 
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να έρθει στον χώρο σας, να ακούσει τις επιθυμίες σας, να εξετάσει τις ανάγκες του κήπου σας και να σχεδιάσει ένα σύστημα ποτίσματος που θα καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες του κήπου ή του χώρου πρασίνου που διαθέτετε.  
  Παράλληλα, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη, επισκευές βλαβών και οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με το αυτόματο σύστημα ποτίσματος του κήπου ή του χώρου πρασίνου σας.  
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε εργασία αφορά τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική καθώς και τις Κυκλάδες. 
 
     
     6931108926 / 2114195039  
     
     
 
Αναθέτοντας σε εμάς το αυτόματο σύστημα ποτίσματος του κήπου σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο κήπος σας θα λαμβάνει την ακριβή ποσότητα νερού που χρειάζεται, παρέχοντας υγιείς και εντυπωσιακές φυτεύσεις.