2114195039 6931108926 Κηφισιά, Αττική valeriamema2@gmail.com
hero image
 
     
     
  IDEAL GARDEN 
Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Νέα Κηφισιά Αθήνα


Η επιχείρησή μας “IDEAL GARDEN” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Κηφισιά, δραστηριοποιείται με την κατασκευή και συντήρηση κήπων, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα, σε όλη την Αττική καθώς και στα νησιά των Κυκλάδων.

Διαθέτοντας 20 χρόνια πορείας στο χώρο, εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για κήπους και χώρους πρασίνου που στόχο έχουν την απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη και την δημιουργία εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ
 
     
  αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή κήπων και χώρων πρασίνου, την συντήρηση τους καθώς και υπηρεσίες αυτόματου ποτίσματος, τοποθέτησης χλοοτάπητα αλλά και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε προκειμένου ο κήπος ή ο χώρος πρασίνου που διαθέτετε να αποτελεί ένας επίγειος παράδεισος.

Παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο πρασίνου σας ένα πραγματικό στολίδι. 
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας, έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και συνεργαστεί στένα μαζί σας προκειμένου να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που πάντα θέλατε για τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κατασκευής, συντήρησης, αυτόματου ποτίσματος, κοπής ψηλών δέντρων και καθαρισμού οικοπέδων στην Αθήνα, σε όλη την Αττική και στις Κυκλάδες.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φιλοσοφία μας 

είναι η πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε εργασία αφορά τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική καθώς και τις Κυκλάδες. 
 
     
     6931108926 / 2114195039